Dr. Saadettin Hacıevliyagil İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim-öğretim ile ilgili yaptığı çalışmalar, hizmet sunduğu bölge insanı tarafından faydalı bulunan, beğenilen ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Dr. Sadettin HACIEVLİYAGİL İmam Hatip Orta Okulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi milli-manevi ve etik değerlere bağlı bir şekilde kendimizi sürekli geliştirerek hayata ve üst öğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar: Okulumuz kurulduğu günden itibaren idarecisiyle, öğretmeniyle, velisiyle var gücüyle çalışıp öğrencileri her daim daha iyi yerlere taşımaya gayret göstermiştir.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Okulumuzda pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma günleri 08:30- 14:50; salı günleri ise 08:30-15:40 saatleri arasında eğitim verilmektedir.
Isınma: Kalorifer (Fuel oil)
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 7
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacievliyagilimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hatunsuyu Mah. Hatunsuyu Cad. No263 Battalgazi/ Malatya

Öğretim Şekli :Normal (08:20 - 14:40)

Yerleşim Yeri - Hatunsuyu Mahallesi, Malatya (Yahya Kemal) Cad. No:15 Battalgazi/ Malatya

Adres - Hatunsuyu Mah. Hatunsuyu Cad. No263 Battalgazi/ Malatya

Ulaşım İl merkezinden Adliye yanında bulunan Büyükşehir (MOTAŞ) Otobüsleri ile Hatunsuyu Mahallesine (20-30 Dakikada bir) sefer düzenlenmektedir. Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 9 km (Otobüs İle ortalama 15 dk mesafede), ilçeye 8 km uzaklıktadır.